0

«ΕΡΙΣ»

Ρύμμα απολέπιση προσώπου και σώματος «ΕΡΙΣ»

Το όνομα του προϊόντος είναι αφιερωμένο και εμπνευσμένο από τη θεά Έριδα. Θεά του χάους, του σκότους, της ζήλιας, της διχόνοιας. Μπορεί να θεωρηθεί  ότι από την Έριδα ξεκίνησαν  τα πρώτα καλλιστεία. Γνωστό το μήλο της Έριδας που έφερε την επιγραφή ?ΚΑΛΛΙΣΤΗ?.

Τα απολεπιστικά προϊόντα ή αλλιώς πήλινγκ έχουν σκοπό την απομάκρυνση της στιβάδας των νεκρών κερατινοκυττάρων. Οι τρόποι είναι: με μηχανική απομάκρυνση των νεκρών κερατινοκυττάρων, π.χ. πήλινγκ τριβής και με αποδιοργάνωση της κερατίνης στιβάδας.

Το Ρύμμα ?ΕΡΙΣ?  είναι ένα πήλινγκ τριβής. Τα απολεπιστικά προϊόντα τριβής βρίσκονται συνήθως σε μορφή κρέμας και περιέχουν ανενεργούς προς το δέρμα κόκκους. Το μέγεθος των κόκκων είναι συνήθως πολύ μικρό με διάμετρο 500-1000mm (κόκκοι άμμου). Η απομάκρυνση των νεκρών κερατινοκυττάρων γίνεται με μηχανική απόξεση. Οι κόκκοι της άμμου δεν αντιδρούν με τα στοιχεία της επιδερμίδας ενώ τα υπόλοιπα συστατικά του προιόντος έχουν σκοπό να μαλακώσουν τα νεκρά κερατινοκύτταρα ώστε η απομάκρυνσή τους να γίνει πιο εύκολa και να διατηρήσουν μία υγρή και απαλή υφή. Έχει καθαριστικές και απολεπιστικές ιδιότητες χρησιμοποιείται σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα και απομακρύνεται με νερό ή λάδι. Αφήνει το δέρμα λείο, φωτεινό, καθαρό και απαλό.

  • Share post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *